Pages

Thursday 12 April 2007

MHP: Kaçtığın yere kadar kovalayacağız


Tercuman 11 April 2007

BAŞBAKAN Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmaması için 4 önemli neden olduğunu ileri süren MHP’li Cihan Paçacı,şunları söyledi: “MHP TBMM’de güçlü şekilde temsil edilirse, Köşk’ten indirir, yargıda hesap sorarız. Ülkücünün nefesi Erdoğan’ın ensesinde.”

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Başbakan’ın Cumhurbaşkanı olmaması için 4 önemli neden olduğunu öne sürdü. Paçacı, bu nedenleri şöyle sıraladı:

1- Hakkında sahtecilik gibi çok ciddi bir suçtan dolayı fezleke düzenlenmiş birinin yargıda aklanmadan Cumhurbaşkanı olması son derece yanlıştır.

2- Üniversitelerle, yargıyla, sivil toplum örgütleriyle ve TSK ile sürekli gerginlik içerisinde. Her şeyden önemlisi vatandaşla kavgalı. Vatandaşı azarlayan, kızan bir kişinin Cumhurbaşkanlığı makamına çıktığı zaman bir uzlaşmayı, koordineli çalışmayı ve tüm toplumu temsil edeceği düşünülemez.

3- Milleti kutuplaştıran politikalar ortaya koydu.

.4- Bebek katiline, caniye, 30 bin kişinin hayatına kast eden birine ‘sayın’, bu ülke uğruna canını feda eden aziz şehitlerimize ‘kelle’ diyen bir kişi o yüce makama çıkamaz. Paçacı, “Erdoğan, tüm bu sebeplere rağmen aday olur ve seçilirse şunu bilsin ki MHP, TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edildiği takdirde, meşru zeminlerle Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı makamından indirecek ve yargı önünde hesap soracaktır” dedi.

0 comments: